Høstens lekreste strikk

Høstens lekreste strikk
31. oktober 2018 koutureno

Høstens favorittplagg er uten tvil strikkegenseren. Herlige myke materialer, varmende ull og freshe farger! I år skal strikken være fargerik, og lyse opp i høstmørket. Gul, oransje og rødt er farger som går igjen. Hold deg varm i høst ♥

Mens noen liker best tykk og varm ull, så er andre mer glad i hullete og tynnere strikk. Aubree Pullover er lekker bare med en BH under.

Shop Billie&Me April sweater HER. 

Vår mest luksuriøse strikk kommer fra Tiger of Sweden. De kjennetegnes av feminine passformer og eksklusive ullkvaliteter som for eksempel mohair. Strikk fra Tiger of Sweden finner du HER. Direktelink til genseren over finner du HER.

Sjekk hele vårt strikkutvalg HER. 

Kommentarer (0)

Skriv en Kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*