Trending: Nicki Studios

Trending: Nicki Studios
31. oktober 2018 koutureno

Alberita, Ardiana og Nora utgjør jentene bak suksessmerket Nicki studios. Den nye Silhouettes-kolleksjonen deres er Kardashian-Yeezy-inspirert, helt i tråd med dagens trendbilde. De har spesialisert seg på å lage feminine plagg som også er komfortable å ha på seg. Kolleksjonen består av stramme overdeler, highwaist-bukser, track suits og enkelt tilbehør. Jentene selv elsker plaggene og er stadig å se i en ny outfit-kombinasjon av Nicki studios. For det er det som er så flott med disse plaggene – alt lar seg kombinere. Jentene bruker ofte plaggene sammen med chunky sneakers, men de kan også pyntes opp med pumps og hæler for å skape en stilfull partylook.

Alberita i den populære Jogger jakken og Jogger buksen. Superdigg track suit som er like perfekt til hverdags som på sofaen en søndags ettermiddag.

Nora har kombinert bestselgeren Highwaist army pants med den myke teddygenseren. 

Alberita er smashing i Button Longsleeve og favoritten Highwaist Army pants. 

Du kan shoppe hele Nicki Studios-kolleksjonen HER. 

Kommentarer (0)

Skriv en Kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*