Nytt skandinavisk merke: KAYANI

Nytt skandinavisk merke: KAYANI
19. oktober 2020 koutureno

Har du noengang funnet ett kjolemerke hvor du virkelig bare blir forelsket i kolleksjonen? KAYANI er det nyeste merket vi har fått inn på Kouture – Og dette er definitivt blitt ett av våre kunders favoritt merke! På Kouture har vi alltid som fokus å finne unike plagg til våre kunder, vi ønsker at våre kunder ikke bare skal kjøpe seg ett produkt hos oss. Vi ønsker at kunden skal føle seg vakker i våre kjoler. Kjolene fra Kayani får fram følelsen hvor man virkelig kjenner seg bra. Nøkkel termer hos Kayani er: Selvtillit, spesiell & “powerful”.

Designerne bak KAYANI, Natalie Henriksen og Sonena Kayani Rahber ligger hele sitt hjerte i merkevaren. Deres design er tidløse og deres print er en kombinasjon av romantiske/moderne. Begge designerne har over 10 år i motebransjen bak seg og baserer hver kolleksjon på deres erfaringer.

Klarer du å velge ut dine favoritter fra merket? Du kan lese mere om Kayani og historien bak ved å besøke: https://kayani.store/

 

Kommentarer (0)

Skriv en Kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*