• feb072019

  By Malina SS19

  Hvor fin er ikke vår-kolleksjonen til By Malina?! Spreke mønster, colorblocking og lekre hvite blonder går igjen, og vi klarer ikke å bestemme oss for hvilket plagg vi ønsker oss mest!

  Er det noen som lengter etter sol og varme? Heldigvis nærmer våren seg.. og du kan nyte disse bildene mens du venter.. 🙂 Carmine Maxi Mango Dress HER // Carmine Mini Mango Dress HER. 

  Carmine Maxi Daiquiri Dress HER // Carmine Mini Daiquiri Dress HER

  Sommeren blir heller ikke komplett uten en hvit kjole <3 Supersøte Issa Mini Dress finner du HER. Vi har også Carmine i hvit – klikk HER for å komme til den.

  Eller hva med denne nydelige utgaven – som til og med heter Summer Dress 🙂 Se mer HER.  

  Denne behagelige søte loosefit kaftanen finner du HER. Perfekt som strandkjole!

  Print er superhot også i vår – sjekk ut dette lekre skjørtet HER. 

  Hele kolleksjonen fra By Malina finner du HER. Hva er din favoritt piece? 🙂

  Bildene er fra By Malina 

  Kouture.no
 • nov152018

  Julebordkjoler 2018

  Partysesongen er her, og det er på tide å finne en ny julebordkjole. For hvem vil ikke pynte seg litt ekstra på julebord? Har du tenkt på hva du skal gå med i år?

  “Den lille sorte” er alltid et trygt valg, og vi digger nydelige Nora dress fra ByMalina. Den finner du HER. I grønn HER. En rød julekjole er også safe om du er glad i det klassiske og elegante.

  Den søte lille røde finner du HER. Den kan du fint style med nude eller svart tilbehør.

  I en kjole med paljetter blir du julebordets dronning! Ikke vær redd for å gå litt “over the top” – på julebord er det lov å pynte seg. Sesongens lekreste sølvkjole finner du HER. 

  Ryder dress fra Billie & Me er perfekt for deg som liker at paljettene er litt mer diskret.

  På julebord er det også lov å kjøre på med maxikjole! Vi har klassiske enkle lange kjoler som passer til alle julens festligheter. Topp antrekket med tilbehør som smykker, pumps eller boots og en pen veske.

  Se alle kjolene våre HER. 

   

  Kouture.no
 • okt312018

  Trending: Nicki Studios

  Alberita, Ardiana og Nora utgjør jentene bak suksessmerket Nicki studios. Den nye Silhouettes-kolleksjonen deres er Kardashian-Yeezy-inspirert, helt i tråd med dagens trendbilde. De har spesialisert seg på å lage feminine plagg som også er komfortable å ha på seg. Kolleksjonen består av stramme overdeler, highwaist-bukser, track suits og enkelt tilbehør. Jentene selv elsker plaggene og er stadig å se i en ny outfit-kombinasjon av Nicki studios. For det er det som er så flott med disse plaggene – alt lar seg kombinere. Jentene bruker ofte plaggene sammen med chunky sneakers, men de kan også pyntes opp med pumps og hæler for å skape en stilfull partylook.

  Alberita i den populære Jogger jakken og Jogger buksen. Superdigg track suit som er like perfekt til hverdags som på sofaen en søndags ettermiddag.

  Nora har kombinert bestselgeren Highwaist army pants med den myke teddygenseren. 

  Alberita er smashing i Button Longsleeve og favoritten Highwaist Army pants. 

  Du kan shoppe hele Nicki Studios-kolleksjonen HER. 

  Kouture.no
 • okt312018

  Høstens lekreste strikk

  Høstens favorittplagg er uten tvil strikkegenseren. Herlige myke materialer, varmende ull og freshe farger! I år skal strikken være fargerik, og lyse opp i høstmørket. Gul, oransje og rødt er farger som går igjen. Hold deg varm i høst ♥

  Mens noen liker best tykk og varm ull, så er andre mer glad i hullete og tynnere strikk. Aubree Pullover er lekker bare med en BH under.

  Shop Billie&Me April sweater HER. 

  Vår mest luksuriøse strikk kommer fra Tiger of Sweden. De kjennetegnes av feminine passformer og eksklusive ullkvaliteter som for eksempel mohair. Strikk fra Tiger of Sweden finner du HER. Direktelink til genseren over finner du HER.

  Sjekk hele vårt strikkutvalg HER. 

  Kouture.no