• okt192020

  Julebordkjoler 2020

  Her er noen av våre favoritter til årets julebord.

  Uansett om det er hjemme, på besøk hos familie/venner eller ute på resturant, vet vi at julebord sesongen blir annerledes i år. Kanskje nettopp derfor er det ekstra viktig å pynte seg litt ekstra?

  (Kjolene fra Kayani kommer for salg start november 2020)

   

  Den populære Carmine dress finner du HER. 

   

  Kouture.no
 • okt192020

  Nytt skandinavisk merke: KAYANI

  Har du noengang funnet ett kjolemerke hvor du virkelig bare blir forelsket i kolleksjonen? KAYANI er det nyeste merket vi har fått inn på Kouture – Og dette er definitivt blitt ett av våre kunders favoritt merke! På Kouture har vi alltid som fokus å finne unike plagg til våre kunder, vi ønsker at våre kunder ikke bare skal kjøpe seg ett produkt hos oss. Vi ønsker at kunden skal føle seg vakker i våre kjoler. Kjolene fra Kayani får fram følelsen hvor man virkelig kjenner seg bra. Nøkkel termer hos Kayani er: Selvtillit, spesiell & “powerful”.

  Designerne bak KAYANI, Natalie Henriksen og Sonena Kayani Rahber ligger hele sitt hjerte i merkevaren. Deres design er tidløse og deres print er en kombinasjon av romantiske/moderne. Begge designerne har over 10 år i motebransjen bak seg og baserer hver kolleksjon på deres erfaringer.

  Klarer du å velge ut dine favoritter fra merket? Du kan lese mere om Kayani og historien bak ved å besøke: https://kayani.store/

   

  Kouture.no