Ofte Stilte Spørsmål

Har dere mottatt min retur?

Du vil motta en refusjonskvittering av vårt lager i det din retur blir scannet inn og behandlet. Det kan ta opptil 14 arbeidsdager fra dagen du leverer inn din returpakke til den blir behandlet og dine varer blir kreditert.

Hvordan reklamerer jeg på min vare?

Dersom du har kjøpt en vare hos oss og opplever at noe er feil med den, er du velkommen til å gjøre en reklamasjon.

Send oss en e-post med en beskrivelse av hva som er feil med varen, hvordan feilen oppsto og bestillingsnummeret til kontakt@kouture.no, du kan også kontakte oss via kontaktskjemaet vårt som du finner her. Vedlegg også et par bilder av produktet som viser varen i sin helhet og også feilen i detalj.

Vi vil behandle din reklamasjon så fort som mulig og kommer tilbake til deg med en løsning.

Når får jeg pengene mine?

Gjelder det direkte betaling med VISA/Mastercard så vil vi refundere deg til samme kort som ble brukt ved din bestilling. Tilbakebetalingen blir gjort samtidig som du mottar returkvittering per epost. Avhengig av din bank vil det ta 2-5 arbeidsdager før beløpet er synlig for deg.

Ved fakturakjøp ber vi deg gjerne ta kontakt med vår fakturapartner Klarna for en oppdatert saldo. For å lese mer om Klarna, klikk her

Hvordan bytter jeg størrelse?

Du er selvfølgelig velkommen til å sende varen i retur til oss og legge inn en separat bestilling på ønsket størrelse. Deretter kan du kontakte vår kundeservice, så fremst det gjelder samme (SKU) artikkelnummer og farge vil vi selvfølgelig endre eventuelle prisforskjeller slik at du får samme vare til samme pris.

Skal jeg betale toll og moms?

Nei, tollen blir dekket av oss og moms er inkludert i prisene på nettsiden. Så det blir ikke noe ytterligere å betale bortsett fra frakt på 59kr om du bestiller for under 800 kr.

Jeg har glemt passordet mitt, hva gjør jeg?

Dersom du har glemt ditt passordet kan du tilbakestille det ved å klikke her.

Hva koster frakt?

Alle forsendelser sendes med Bring til en fastpris på 59,-
Ved bestillinger over 800,- vil du få fri frakt.