Handelsbetingelser

Frakt og levering

Fri frakt på bestillinger over 800 kr.

59 kr i frakt på bestillinger under 800 kr.

Pakken vil bli sendt til deg med Bring. Får ikke bestillingen din plass i postkassen, så vil den bli sendt til nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp per post eller varsling på SMS. Normal leveringstid er 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. Link til sporing av pakken finner du i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager.

Vi sender dessverre ikke til Svalbard og Jan Mayen.

Retur og bytte

Hvis du ønsker å returnere en vare så klikker du på retur/bytte øverst på nettsiden vår. Logg inn på kontoen din og velg retur, eller fyll ut returskjema som gjest (om du ikke har en konto hos oss). Angi returårsak.

Vi har gratis bytte. Det vil si at du kan legge inn ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til, og skrive ned det nye ordrenummeret på returskjemaet. Fyll ut returskjemaet og velg bytte i returårsak.

Vi har et returgebyr på 79 kr som gjelder om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte. Dette belastes når vi mottar pakken fra deg, og det gjelder kun retur, ikke reklamasjoner og bytte. Dette gjelder også dersom du bestiller varer og ikke henter denne ut fra postkontoret.

For å sende i retur: print ut returskjemaet og legg sammen med det du skal returnere. Bruk gjerne Kouture-posen du mottok fra oss eller annen tett forpakning. Klistre returetiketten godt synlig på posen. Lever den til nærmeste postkontor.

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Det vil skje 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna om refundering. Dersom du har betalt med kort blir pengene ført direkte tilbake til samme kort. Ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over betalingsinformasjon og eventuelle utestående beløp.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i original emballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du teiper på en skoeske eller ødelegger den i returforsendelsen, kan ikke varen selges videre, og verdien på varen reduseres til brukt vare. Vi kan da kun tilbakebetale varens brukte reduserte verdi.

 

Kouture AS forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes. Bring sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt lokale utleveringssted. Deretter sendes det en påminnelse om uavhentet sending etter 7 dager. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager returneres den til oss.

Dersom du unnlater å hente pakken på utleveringsstedet vil vi refundere varekostnaden (inkludert frakt) fratrukket et gebyr for uavhentet forsendelse. Dette for å dekke våre fraktkostnader tur/retur, og våre lagerhåndteringskostnader. Uavhentede pakker vil bli ilagt et gebyr på NOK 300,- eks. mva.

 

Betalingsvilkår

Kouture AS (organisasjonsnummer 911 754 010).

MVA på 25% inngår i alle priser. For personer bosatt på Svalbard, som skal ha MVA-fritak, må dere ta kontakt med vår kundeservice vedrørende dette.

Det tilkommer ingen andre avgifter på ditt opprinnelige kjøp enn det som står opplyst i bestillingsbekreftelsen du mottar per e-post.

Du kan selv velge den betalingsmåten som passer deg best. Du kan velge å betale med betalingskort gjennom Klarna, eller gjennom Vipps appen på mobilen din.

For bestilling av varer betalt med betalingskort må du ha fylt 15 år, eller ha godkjenning fra din(e) foresatte.

Pris på salgs- eller tilbudsvarer gjelder så lenge lageret rekker.

 

Kortbetaling

Når du betaler per kort tilkommer det følgende gebyrer:
Betaling med norsk utstedte betalingskort: X % av kjøpssummen, minimum X kr. pr. transaksjon.
Betaling med utenlandsk utstedte betalingskort: X % av kjøpssummen, minimum X % pr. transaksjon.

Slik betaler du med kort:
Fyll inn alle opplysninger om deg selv, og din adresse.
Velg betaling med VISA eller Mastercard.
Fyll inn kortnummer, utløpsmåned- og år og sikkerhetskoden på baksiden av kortet (de tre siste sifrene).
Fyll inn kode fra kodebrikke, passord eller lignende for å gjennomføre kjøpet med 3D-secure.

Beløpet reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling, og vil deretter ikke være tilgjengelig på ditt betalingskort før reservasjonen evt. blir utløst. Reservasjonen vil ikke trekkes fra ditt betalingskort før bestillingen er behandlet hos butikken, og vil utløses igjen dersom bestillingen din blir avslått.
Dersom kun deler av bestillingen din kan leveres vil det kun trekkes penger for de varene som kan leveres til deg, og det resterende av reservasjonen vil igjen bli utløst og disponibelt på din konto.

 

Gavekort eller rabattkode

Dersom du har en gavekortkode eller en rabattkode du ønsker å bruke på miinto.no skal du tilføye og aktivere koden i din «shoppingbag», hvor det står «Har du et gavekort? Tilføy det her» før du går videre til sikker betaling. Dersom ikke annet er opplyst dekker gavekortet kun prisen på varen du bestiller, ikke øvrige gebyrer. Det er ikke mulig å handle vare(r) for lavere beløp enn verdien på gavekortet/rabattkoden. Du kan ikke kombinere flere rabatt-/gavekortkoder på samme kjøp.

Dersom du har glemt å legge inn rabattkoden/gavekortkoden før betaling kan dessverre ikke miinto endre på dette i etterkant av at bestillingen er gjort.

 

Bedriftsinformasjon

Kouture AS

Orgnr.: 911 754 010

Adresse: Gildevangen 4, 0585 Oslo

E-post: kontakt@kouture.no

Telefon Kundeservice: 95 44 40 40

Telefon Butikk: 22 33 37 33