Retur & Bytte

Handlet du som gjest?
For et utfylt skjema kan du søke med ordrenummeret ditt under.

Ordrenummer finner du i ordrebekreftelsen du mottok på din oppgitte e-postadresse etter bestilling.

Eller...

Fyll ut skjemaet fra start her:

Retur og bytte

Hvis du ønsker å returnere en vare så klikker du på retur/bytte øverst på nettsiden vår. Logg inn på kontoen din og velg retur, eller fyll ut returskjema som gjest (om du ikke har en konto hos oss). Angi returårsak.

Vi har gratis bytte. Det vil si at du kan legge inn ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til, og skrive ned det nye ordrenummeret på returskjemaet. Fyll ut returskjemaet og velg bytte i returårsak.

Vi har et returgebyr på 79 kr som gjelder om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte. Dette belastes når vi mottar pakken fra deg, og det gjelder kun retur, ikke reklamasjoner og bytte.

For å sende i retur: print ut returskjemaet og legg sammen med det du skal returnere. Bruk gjerne Kouture-posen du mottok fra oss eller annen tett forpakning. Klistre returetiketten godt synlig på posen. Lever den til nærmeste postkontor.

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Det vil skje 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna om refundering. Dersom du har betalt med kort blir pengene ført direkte tilbake til samme kort. Ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over betalingsinformasjon og eventuelle utestående beløp.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i original emballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du teiper på en skoeske eller ødelegger den i returforsendelsen, kan ikke varen selges videre, og verdien på varen reduseres til brukt vare. Vi kan da kun tilbakebetale varens brukte reduserte verdi.

Uavhentede pakker vil bli belastet kjøper for både frakt ut til kjøper og retur til butikk. Priser regnes ut fra Bring sine fraktpriser. Beløpet vil bli trukket fra når retursendingen ankommer butikken.