Skip to main content
Fri frakt på ordre over 1000,- i Norge

Angre- og returrett

BYTTE AV VARE

Vi har gratis bytte. Det vil si at du kan legge inn ett bytte i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til, vi sender ut den nye varen så snart vi mottar returen din. Merk: Du vil bli kontaktet av kundeservice dersom produktet du ønsker å bytte til ikke finnes på lager. 

 

ANGRERETT

Som kunde hos Kouture har du selvfølgelig angrerett etter angrerettloven. Angrer du et kjøp, gi i så fall beskjed til oss så raskt du kan etter at ordren er utført slik at den eventuelt kan kanselleres. Har vi allerede effektuert ordren, løs ut pakken for så å returnere den til oss. Du må selv betale returkostnadene. 

RETURADRESSE: KOUTURE AS, POSTBOKS 88, 0101 SENTRUM

Klikk på linken for angrerettsskjema.

 

KLIKK & HENT.

Dersom du ønsker å avbryte en Klikk & hent-ordre må du kontakte oss på mail: kontakt@kouture.no, slik at vi kan kansellere reservasjonen. Dersom dette ikke gjøres vil ordren legges tilbake etter 3 virkedager. Du vil ikke bli belastet ekstra for dette, men det er fint om du gir oss beskjed dersom du ikke lengre ønsker varen.

UNNTAK FRA ANGRERETT

Angrerett kan ikke påberopes hvis:

  • Varen har blitt brukt annet enn for å prøve om den passer. Vi sjekker derfor alle plagg for lukt og merker på bruk. Undertøy og strømper byttes av hygieniske årsaker ikke.
  • Intimplagg herunder strømper, undertøy, badetøy, korsetter og shapewear byttes ikke. Vi oppfordrer deg til å kontakte oss for å sikre at du kjøper rett størrelse.
  • Det er gjort forsøk (mislykkede/vellykkede) på å modifisere varen.

 

UTDRAG FRA ANGRERETTLOVEN - LOV 2000-12-21 NR 105.

Forbruker kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at tjenesteyter har oppfylt sin opplysningsplikt iht. angrerettloven og varen og angrerettskjema er mottatt, eller etter 1 år dersom opplysninger om angreretten ikke er gitt. Forbruker må gi melding til tjenesteyter dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig.

Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter tjenesteyter å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre tjenesteyteren har misligholdt avtalen eller tjenesteyteren i henhold til avtalen ikke har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig.

Kilde: Forbrukerombudet/Forbrukerrådet.

 

REKLAMASJON

Som kunde hos Kouture har du selvfølgelig reklamasjonsrett etter kjøpsloven. Er det feil på varene du har mottatt, eller har vi gjort feil ved forsendelsen, erstatter vi returfrakten og sender nye varer uten ekstra omkostninger.

All rett til reklamasjon frafaller hvis det under noen omstendigheter er gjort forsøk (mislykkede/vellykkede) på å modifisere varen.

 

UTDRAG FRA KJØPSLOVEN - LOV 1988-05-13 NR 27.

Dersom mottatt vare har feil eller mangler, kan kjøper gjøre gjeldende en rekke mangelsbeføyelser (eks. å holde kjøpesummen tilbake, retting omlevering, prisavslag heving og erstatning) etter kjøpsloven, jf. kjl. §30 flg. Dette forutsetter imidlertid at kjøper reagerer innen visse frister. I forbrukerkjøp er reklamasjonsfristen som utgangspunkt to år etter at kjøper mottok varen. Dersom varen eller deler av varen er ment å vare vesentlig lenger enn to år, utvides reklamasjonsfristen til fem år.

Det må gis melding til selger innen rimelig tid etter at kjøper oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Det stilles ingen formkrav ved reklamasjon, men av bevismessige grunner bør meldingen gis skriftlig. Det bør fremgå av meldingen (reklamasjonen) hvilke mangelsbeføyelser kjøper ønsker å gjøre gjeldende. Ved reklamasjoner skal tjenesteyter bære alle kostnader forbundet med kjøpet, herunder utgiftene til tilbaketransport.

Kilde: Forbrukerombudet/Forbrukerrådet.


ENDRINGER

Kouture forbeholder seg retten til å endre innholdet uten forvarsel. Alle som handler forplikter seg til å sette seg inn i de vilkår som til en hver tid gjelder. Med forbehold om skrivefeil.