Fortsett til hovedinnhold

Din handlevogn

Din handlevogn er tom.
Fortsett å handle.
Fri frakt på alle kjøp over 799,-

Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Kouture AS, heretter benevnt som Kouture.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Kouture og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet. 

 

BEHANDLINGSANSVARLIG

Kouture AS (org.nr. 911 754 010)
Karl johansgate 5-7
0154 OSLO

E-post: kontakt@kouture.no
Telefon: 954 44 040

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER HOS KOUTURE

Kouture er opptatt av å beskytte personopplysningen til våre kunder og håndterer dette på en kryptert og sikker måte. Personopplysninger blir ikke solgt, videreformidlet eller byttet hos oss. 

Dersom du har noen spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du ta kontakt med vår kundeservice via e-post: kontakt@kouture.no. Hvis du har opprettet en bruker hos oss, kan du enkelt logge deg inn og endre dine opplysninger på din personlige side: https://kouture.no/account

 

HVORFOR VI SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

Kouture samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål. Dette avhenger av hvem du er og hvordan Kouture kom i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til disse formålene 

Gjennomføre en bestilling på Kouture.no: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Opprette en konto på Kouture.no. Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Dette skjer med ditt samtykke. 

Sende ut nyhetsbrev, tilbud og informasjon per e-post. Navn, adresse, telefonnummer, og e-postadresse.

Svare på henvendelser på kundeservice. Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt andre opplysninger som følge av henvendelsen.

 

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER HOS KOUTURE

Kouture er opptatt av å beskytte personopplysningen til våre kunder og håndterer dette på en kryptert og sikker måte. Personopplysninger blir ikke solgt, videreformidlet eller byttet hos oss. 

Dersom du har noen spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du ta kontakt med vår kundeservice via e-post: kontakt@kouture.no. Hvis du har opprettet en bruker hos oss, kan du enkelt logge deg inn og endre dine opplysninger på din personlige side: https://kouture.no/account

 

HVORFOR VI SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

Kouture samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål. Dette avhenger av hvem du er og hvordan Kouture kom i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til disse formålene 

Gjennomføre en bestilling på Kouture.no: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Opprette en konto på Kouture.no. Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Dette skjer med ditt samtykke.

 

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL ANDRE

Vi gir ikke personopplysningene dine videre andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for en slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være et uttrykkelig samtykke fra deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss i gi ut informasjonen.

Når du har samtykket til å motta persontilpassede tilbud og markedsføring fra Kouture på SMS, e-post, internett og sosiale medier, vil Kouture utlevere personopplysninger som blir behandlet til dette formålet til andre bedrifter/selskaper.

Kouture bruker databehandlere til å behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler med databehandlerne for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per dags dato:

Klavyio. Kontaktinformasjon, e-post eller telefon – benyttes ved utsendelse av nyhetsbrev og kampanjer

Google Analytics benyttes til å blant annet se hvor brukerne våre kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken kommer fra.

Alle disse bedriftene har strenge rutiner og følger personvern reglene i EU/EØS og for leverandøren som er ansvarlig for utsendelse av e-post er underlagt Privacy Shield ettersom at de er registrert i USA. Det betyr at dine personopplysninger er like godt beskyttet hos vår leverandør som ved behandling i EU/EØS.

 

KLAGER

Du har ingen plikt til å gi Kouture dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra Kouture som beskrevet under punkt 1, er behandling av dine personopplysninger en nødvendig. 

Dersom du mener at vår behandling av dine personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet eller at vi på andre måter bryter personvernloven, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

 

INFORMASJON OM BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

FØLGENDE INFORMASJONSKAPSLER ER I BRUK I VÅRE TJENESTER

Bruk av våre butikkløsninger. Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Bruk av Klarna. Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

Google Analytics. Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords. Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel. Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

SAMTYKKE I BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.